Testimonials

Medewerkers vertellen

Profielfoto van Deniz

Deniz

Beleidsadviseur Sociaal Domein

"Mijn grootste wens is een armoede-vrij Dongen en daar draag ik graag vanuit mijn rol een steentje aan bij!"

Toen ik bij gemeente Dongen begon ben ik de opleiding beleidsadviseur Sociaal Domein gaan volgen. Ik wilde dit doen omdat ik de drie grote wetten (participatiewet, Wmo en jeugdwet) onvoldoende kende. Ook had ik nog nooit eerder geadviseerd op de thema’s armoede en schuldhulpverlening en wilde ik, buiten mijn persoonlijke ervaringen met armoede, daar meer kennis over vergaren.

Een voordeel van het werken bij een kleinere gemeente in mijn functie is dat we een wezenlijk een verschil voor de inwoner kunnen maken, de maatschappelijke impact is groot. De thema’s waarop ik mag adviseren zijn momenteel actueler dan ooit en dat maakt mijn werk nooit saai of voorspelbaar. 

Ik zit in principe nu goed op mijn plek maar zie dat er binnen het sociaal domein nog wel kansen liggen als het gaat om een verdere uitwerking van de strategische visie op sociaal domein. Ik zou hier graag een rol in willen spelen om uiteindelijk door te groeien naar een meer strategische functie binnen de organisatie. Maar mijn grootste wens/droom is toch een armoede-vrij Dongen en daar draag ik graag vanuit mijn rol een steentje aan bij!