Over ons

Ons aanbod

Ons aanbod. Ruim en flexibel.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving waarin je een bijdrage kunt leveren [aan het beleid en] de ontwikkeling van onze gemeente. Je krijgt de kans om samen te werken met betrokken collega's en te werken aan projecten die direct impact hebben op het leven van onze inwoners. Het salaris is conform de geldende gemeentelijke schaal, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Je ontvangt bij gemeente Dongen reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer, een laptop, een Individueel Keuzebudget van 17,05% en een telefoon die je ook privé mag gebruiken. We werken hybride. Je hebt dus de mogelijkheid om deels thuis te werken en hiervoor ontvang je dan ook een budget om je thuiswerkplek in te richten. Dit betekent dus ook dat wij flexibel werken in de meeste functies.

Je stelt in overleg je werktijden vast. Werk je het liefst negen uur per dag? Of begin je liever pas om tien uur en werk je door tot later? Het is allemaal mogelijk! Daarnaast investeren wij in opleidingen en cursussen voor medewerkers om ontwikkeling te stimuleren. We hebben een pensioenregeling via het ABP. Ook nog goed om te weten: je krijgt genoeg vrije dagen om naast je werk ook nog andere leuke dingen te kunnen doen.