Over ons

Werken voor Dongen

Dongen geeft ruimte. Logisch.

De gemeente Dongen, een groene parel tussen Tilburg en Breda. Op steenworp afstand van De Efteling, Beekse Bergen en de Drunense Duinen. Een warm en gezellig dorp met ruim 27 duizend inwoners. Bekend om de leerlooierijen van weleer. Een sociale gemeente om te wonen en een gastvrije gemeente om te bezoeken. Ooit gekroond tot het gewoonste dorp van Nederland. Maar niets is minder waar. Want als je de gemeente écht leert kennen dan ervaar je hoe ‘bizar bijzonder’ het werkelijk is.

Gemeente Dongen geeft ruimte. Logisch. Want Dongen heeft veel te bieden. Van een rijk verenigingsleven tot grote evenementen, van monumentale panden met nieuwe bestemmingen tot hypermoderne bedrijven. De gemeenschap is hecht; inwoners helpen en steunen elkaar en zijn in staat om gezamenlijke doelen te realiseren. De gemeente heeft een sterke traditie in de maakindustrie, van oudsher gekenmerkt door moeilijke tijden. Dat maakt Dongenaren vindingrijk, initiatiefrijk, warm en goed voor elkaar. Dát is het Dongens DNA.

Jouw ruimte. Onze ruimte.

Dongen geeft ruimte. Daarom werken wij met zelforganiserende teams. En dat betekent: veel samenwerking, korte lijnen en pragmatisch in plaats van bureaucratisch werken. Hier mag je alles leren en kun je overal in ontwikkelen. Dat vraagt om lef van zowel jezelf als onze organisatie. Dus doe maar! Maak fouten, experimenteer, val, sta op, leer en ga door. Dongen geeft ruimte. Want alleen zo halen we samen het beste uit jezelf. 

Onze Missie